UT PÅ TUR

Vi prøver å få til flere fototurer i måneden. Men vi har ingen fast dag vi drar på fototur. Dette for at flest mulig av klubbens medlemmer skal få mulighet til å være med.

Vi prøver å variere hvor fototurene går. Så vi reiser ut og fotograferer landskap og bybildet. Noen ganger organiserer vi portrettfoto.

På nettsiden har vi også guider som tar for seg redigering av bilder i Lightroom Classic CC og Photoshop CC.

Lurer du på hvordan det er å være med klubben på en fototur?
Da er du velkommen til å bli med på en fototur sammen med oss for å finne ut om du ønsker å bli medlem.

Finner du ikke en tur i kalenderen, så send en e-post og si i fra at du ønsker å bli med på en tur så skal vi si i fra til deg.

Medlemsmøter har vi i vinterhalvåret når lyset ikke er så bra ute. Disse møtene har vi på Solvang Barneskole.

Der snakker vi foto og har det sosialt sammen.

Vi prøver også å ha noen foredrag fra fotografer innen flere forskjellige temaer.

Og du er hjertelig velkommen på et medlemsmøte også før du melder deg inn i Hedmarken Digitale Fotoklubb.

MEDLEMS

MØTE

Og bli med på morsomme fototurer å lær masse sammen med andre.