Nik Collection var en fantastisk pakke med plugin fram til 2012 da Google kjøpte det fra Nik Software. Eneste positive med det var at pakken ble mye billigere, men Google oppdaterte aldri Nik Collection. I 2016 gjorde Google Nik Collection gratis, men det hadde fortsatt ikke kommet noen oppdatering. I oktober 2017 ble det kjent at DxO hadde kjøpt Nik Collection og nå er en oppdatert versjon ute.

Ut juni kan Nik Collection kjøpes for $49,99 fra 1. juli øker prisen til $69. Uansett når du eventuelt kjøper så er det billig, for dette er en utrolig bra plugin pakke til Adobe Lightroom Classic CC eller Adobe Photoshop CC

For å lese mer eller kjøpe Nik Collection 2018

Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon

Informasjonskapsel innstillingene på denne nettsiden er satt til "tillat informasjonskapsler" for å gi deg den beste opplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsel, eller du klikker "Godta" nedenfor, godtar du dette.

Lukk