Den 8. desember fra kl 12.00 til 15.00 skal Hedmarken Digitale Fotoklubb ha julekort fotografering i Hamar Kulturhus i forbindelse med Jul i Kulturhuset. Og da trenger vi noen som har lyst til å fotografere. Vi holder på i 3 timer, men alle som har lyst å prøve seg på portrettfotografering kan melde seg og vi prøver å få til at alle som har lyst skal få lov.

Men i utgangspunktet setter vi opp 3 vakter a 1 time. Så kryss av for alle tidene du ønsker/har mulighet og skriv gjerne en melding hvis det er noe vi trenger å vite.

Praktisk info:

Du kan bruke eget kamera, så lenge kamera har mulighet for å koble til studiolamper. (PC-terminal)
Har du ikke kamera du kan bruke, er det mulig å få låne et Olympus OM-D E-M1 mark II
Bildene blir redigert og sendt ut av Erik Hansen

Her har du en flott mulighet til å prøve portrettfotografering, og du trenger ikke lang erfaring med det. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre Erik Hansen som sitter å redigerer bildene.

Og er det noen som ikke ønsker å fotografere, ønsker vi også at noen reklamerer litt for klubben ved å snakke litt med folk. Så kanskje vi får noen flere medlemmer som brenner for fotografering.

Hvis noen har noe fint vi kan bruke under fotografering, så send gjerne en e-post til post@hedmarkendigitale.no

 

 

PS: Bare betalene medlemmer kan være med.

Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon

Informasjonskapsel innstillingene på denne nettsiden er satt til "tillat informasjonskapsler" for å gi deg den beste opplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsel, eller du klikker "Godta" nedenfor, godtar du dette.

Lukk