Julekortfotografering i Hamar Kulturhus

Skrevet av Erik Hansen

j

31. oktober 2018

Prøv deg på portrettfotografering i Hamar Kulturhus den 8. desember.

Den 8. desember fra kl 12.00 til 15.00 skal Hedmarken Digitale Fotoklubb ha julekort fotografering i Hamar Kulturhus i forbindelse med Jul i Kulturhuset. Og da trenger vi noen som har lyst til å fotografere. Vi holder på i 3 timer, men alle som har lyst å prøve seg på portrettfotografering kan melde seg og vi prøver å få til at alle som har lyst skal få lov.

Men i utgangspunktet setter vi opp 3 vakter a 1 time. Så kryss av for alle tidene du ønsker/har mulighet og skriv gjerne en melding hvis det er noe vi trenger å vite.

Praktisk info:

Du kan bruke eget kamera, så lenge kamera har mulighet for å koble til studiolamper. (PC-terminal)
Har du ikke kamera du kan bruke, er det mulig å få låne et Olympus OM-D E-M1 mark II
Bildene blir redigert og sendt ut av Erik Hansen

Her har du en flott mulighet til å prøve portrettfotografering, og du trenger ikke lang erfaring med det. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre Erik Hansen som sitter å redigerer bildene.

Og er det noen som ikke ønsker å fotografere, ønsker vi også at noen reklamerer litt for klubben ved å snakke litt med folk. Så kanskje vi får noen flere medlemmer som brenner for fotografering.

Hvis noen har noe fint vi kan bruke under fotografering, så send gjerne en e-post til post@hedmarkendigitale.no

 

[contact-form to=»post@hedmarkendigitale.no» subject=»Julekortfotografering i Hamar Kulturhus»][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»1″][contact-field label=»Epost» type=»email» required=»1″][contact-field label=»Arbeidsoppgaver» type=»radio» required=»1″ options=»Fotograf,Reklamere for klubben»][contact-field label=»Ønsket tid» type=»checkbox-multiple» required=»1″ options=»12.00 til 13.00,13.00 til 14.00,14.00 til 15.00″][contact-field label=»Melding» type=»textarea»][/contact-form]

 

PS: Bare betalene medlemmer kan være med.

Relaterte innlegg

0 kommentarer

Send inn en kommentar