Veien framover

Skrevet av Erik Hansen

j

20. august 2021

Finn ut om fototurer, motivet og medlemskap.

I over et år har vi hatt lite aktivitet i klubben, og det har ikke vært lett å organisere noe pga pandemien, med alle regler og anbefalinger som må følges. Men nå som mange er begynner å bli fullvaksinert, håper vi at vi skal klare å få litt liv i klubben igjen.

Vi har også bestemt oss for å tilby ett års gratis medlemskap til alle gamle og nye medlemmer. Dette tilbudet er tilgjengelig fram til 01.01.2022

Og det er igjen tid for konkurransen Motivet, konkurransen der et bestemt motiv skal foreviges. Vi kjører i gang allerede i begynnelsen av september. Som vanlig kommer motivet i det konkurransen starter. Og motivet for oktober og november er også klart.

Men det holder ikke med konkurranser, vi må også komme oss på tur igjen. Og første fototur blir til Mjøsfronten på Hamar den 29.08 kl 18.00. I september blir det utendørs portrettfotografering. Dette vil foregå på Domkirkeodden eller på Espern. I oktober går turen til Mjøsparken i Brumunddal.

Relaterte innlegg

Høsten 2020

Høsten 2020

Nå har det nye styre hatt sitt første styremøte og vi har fått lagt noen planer for høsten.

0 kommentarer

Send inn en kommentar