Høsten 2020

Skrevet av Erik Hansen

j

21. oktober 2020

Nå har det nye styre hatt sitt første styremøte og vi har fått lagt noen planer for høsten.

Styre består nå av:

  • Leder – Erik Hansen
  • Sekretær – Therese Østberg
  • Aktivitetsleder / Nestleder – John Mather
  • Kasserer – Svein Bjørtomt

Fototurer

Onsdag 14. oktober hadde vi en fototur med tema langlukkertid og vi fotograferte i krysset på Midtstranda. På gangstien over E6 var det flott lys og mange muligheter til å få et flott bilde.

I november har vi valgt å ikke reise på en fototur, men i stede blir det portrettfoto. Vi skal prøve å få til dette inne på Kulturhuset og John har ordnet med flere modeller, så denne gangen slipper vi å sloss om en modell. Vi vil også ha med 3 sett med studiolamper for dem som ønsker å bruke det. Vi prøver å få til dette den 9. eller 11. november. Mer info kommer på Spond.

I desember ser på muligheten for å kunne reise på et julemarked å fotografere. Men om det blir arrangert noen julemarked vet vi ikke. Så her kommer vi tilbake med mer informasjon når det nærmer seg.

Motivet

Vi har funnet et nytt motiv til Motivet og konkurransen kommer i nær framtid. Dette blir et spennende motiv, med mange muligheter.

Medlemsmøter

Vi jobber med å finne et nytt sted vi kan holde medlemsmøter. Solvang Skole som vi har brukt er på gult nivå og vi kommer ikke inn der nå. Hvor lenge dette vil vare vet vi jo ikke, men vi prøver å finne et alternativ. Det er mulig vi må ha påmelding hvis vi finner et egnet sted. Men så lenge vi ikke er mer enn 21 medlemmer håper jeg at vi skal klare å få til at alle som ønsker skal kunne komme på medlemsmøtene.

Relaterte innlegg

0 kommentarer

Send inn en kommentar