Bilde MANIPULASJON – Ny konkurranse

Skrevet av Erik Hansen

j

21. januar 2021

Dette er konkurransen for deg som liker å redigere bilder, men det er også for deg som ønsker å lære mer om redigering i Photoshop.

I Bilde MANIPULASJON blir det varierte oppgaver du skal løse i Photoshop eller andre bilde redigeringsprogram. Men i motsetning til de andre konkurransene vi har i Hedmarken Digitale Fotoklubb avgjøres en vinner i Bilde MANIPULASJON av en jury bestående av Erik Hansen og Jon Anders Aasbakk.

Og dere skal få bli med på avstemmingen av en vinner. Når konkurransen er over vil vinner bli presentert den første i måneden etter. Samme dag som neste konkurranse starter. Dette blir gjort i en video der vi går igjennom bildene som har kommet inn og diskuterer hvert bilde.

I den samme video vil du også kunne følge med på hvordan Erik Hansen løser oppgaven, sånn at dem som ikke kan så mye i Photoshop kan lære hvordan man løser oppgaven. Og helt på slutten vil vi snakke litt om månedens Bilde MANIPULASJON konkurransen og komme med noen tips til hvordan den kan løses.

Videoen blir publisert på Erik Hansen Studio sin YouTube kanal og den blir også lagt ut på nettsiden til Hedmarken Digitale Fotoklubb under Bilde MANIPULASJON.

Under kan du se første episode. Og første oppgave blir å klone deg selv.

Innsending av oppgaven klon deg selv. FRIST: Mandag 15.02.2021 kl 23:59

Dette kontaktskjemaet er bare tilgjengelig for innloggede brukere.

Relaterte innlegg

0 kommentarer

Send inn en kommentar