Konkurranser

I Hedmarken Digitale Fotoklubb har vi 3 konkurranser som går igjennom året. Alle 3 konkurransene er til for at man skal lære seg mange forskjellige ting innen fotografering.

Månedens BILDE som holdes hver måned, skal man på en kreativ måte løse månedens tema.

Samme MOTIVET som ikke har bestemte tider konkurransen holdes, får deltakerene det samme motivet som skal fotograferes.

Bilde MANIPULASJON er det redigering som gjelder. Her skal det meste løses i Photoshop eller et annet bilde redigeringsprogram.

Les mer under om konkurransene.

Månedens Bilde

I Månedens BILDE er det et nytt tema hver måned og du står fritt til å tolke det og bestemme hvor du ønsker å ta bilde. Bildene må sendes inn innen den siste dagen i måneden. Hvert medlem kan sende inn 2 bilder. Du deltar også i årets fotograf.

Samme Motivet

Samme MOTIVET er en konkurranse som gjør av vi alle kan lære mer om hvordan komposisjon, tid på døgnet og vær spiller inn på bildene. Hvert medlem kan sende inn ett bilde og konkurransen varer i 2 uker. Etter konkurransen diskuterer vi bildene.

Bilde Manipulasjon

Bli med å lek i Photoshop eller et annet bilde redigeringsprogram. Det er en ny oppgave som skal løser hver måned. I noen oppgaver følger det med bilder du skal jobbe på og andre må du kanskje ta bildene selv eller finne dem på unsplash eller pexels.